TALVI TULI MYÖS KORTTELILAISILLE
Tiistai, 14 Tammikuu 2014 09:50

 

slider11

 

 

Kevätkausi startattiin ulkoliikunnalla Hänskissä. Ennätysmäärä, yli 80 tyttöä ja poikaa valloitti sunnuntaiaamuna Hänninhaudan.

 

Tammikuu ja talvi tuli vihdoin myös Mikkeliin korttelilaisien iloksi. Kevätkausi startattiin näyttävästi sunnuntaiaamuna Hänskissä kun yli 80 korttelilaista tyttöä ja poikaa luisteli, pelasi pienpelejä ja pallopelejä uudella tekojääkentällä. Perheen pienimille oli tarjolla luistelukelkkaa, joka toimikin erinomaisena aurauskalustona. Harva luistelun aloittelijoista arvasi kenttää auraamalla oppivan samalla luistelutekniikkaa.

 

Korttelikerho oli kutsunut vieraaksi korttelikiekkolaisia. Hieno lisä korttelitoimintaan, nyt saatiin haasteellisia pelejä myös korttelikerholaisten isoimmille pojille ja tytöille. Edes kipakka n. 10 asteen pakkanen ei haitannut, kun kello 10 ja 12 välillä kokeiltiin luistinten luistoa pallohipoissa, pujotteluradalla ja matkaluistelussa. Kaikkinensa Hänskissä nähtiin jäällä yli 100 ihmistä, kun myös huoltajia oli mukana mukavasti.

 

TAMMIKUUN OHJELMAA

 

Tammi-helmikuun ajan seuraamme sääennusteita, kelien ehdoilla pyrimme olemaan ulkona mahdollisimman paljon ja monipuolisesti. Viikonlopun korttelitapahtumasta tiedotetaan aina kuluvan viikon keskiviikkoon mennessä sähköpostitse, facessa, sekä korttelikerho.fi -sivuilla.

 

SU 19.1.2014 - Sisäliikunta, Rantakylä 10:00-12:00 HUOM! Poikkeuksellisesti sunnuntai.

» Leikit, pelit. Salibandy - futsal - temppurata

» Sisäliikuntavaatteet, ,mailat, sisäkengät tai jumppatossut - muista juomapullo.

 

Korttelipäivän kokoontuminen Rantakylän alueella alkaa AINA Rantakeitaan Cafe Keitaassa n. 15 minuuttia ennen ilmoitettua alkamisaikaa.

 

LA 25.1.2014 - Sisäliikunta, Rantakylä 9:00-11:00 / Mäenlasku, Rantakylä 10:00-12:00

» Kelien ehdoilla - joko sisäliikuntaa, tai jos lunta tulee olemme ulkona mäenlaskussa - INFOA keskiviikkoon 22.1.2014 mennessä!

 

Korttelipäivän kokoontuminen Rantakylän alueella alkaa AINA Rantakeitaan Cafe Keitaassa n. 15 minuuttia ennen ilmoitettua alkamisaikaa.

 

KORTTELIKERHO - MITÄ SE ON?

Jäsenmäärältään Etelä-Savon suurin liikuntaseura MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat aloittI ala-asteikäisten tyttöjen ja poikien kortteliliikuntakerhon järjestämisen talvikaudelle 2013-2014.

 

Moniliikuntakerho - Korttelikerho aloittI toimintansa Etelä-Savon ELY-keskuksen tukemana syyskuussa 2013. Kerho on tarkoitettu 4-12 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 21.9.2013 ja päättyen 17.5.2014 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Korttelikerhon joka lauantainen järjestämisaika on kello 10:00-12:00 (lapsen tulee olla liikuntapaikalla viimeistään 10:30 ja hänet voi noutaa 11:30 alkaen).

 

MAKSU:

 

Kevätkausi 1.1.-17.5.2014 | 30 euroa - 19 korttelitapahtumaa

 

*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN:


-Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan. Vakuutusturva
-Laji- ja liikuntaohjauksen. Korttelikerhopäivissä toimii vähintään kolme (3) koulutettua täysi-ikäistä ohjaajaa, sekä tarvittava määrä apuohjaajia, jotka ovat iältään 12-18 -vuotiaita.

 

ILMOITTAUTUMISET:


TÄÄLTÄ, tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

 

KORTTELIKIEKKO ALKAA VKO:LLA 4/2014

 

Juniori-Jukurit ry:n ja Mikkelin alueen harrasteliigat ry:n yhteinen hanke nuorisoliikunnan edelläkävijänä Etelä-Savon seudulla jatkuu Korttelikiekon voimin tammikuussa 2014.

 

MAKSUTON KORTTELIKIEKKO ALKAA VKO:lla 4!


Jäätilanne on saatu siihen malliin, että ensi viikolla päästään aloittamaan Korttelikiekkokausi 2014! Ilmoittautumisia korttelikiekkoon otetaan ennakkoon verkon kautta ja paikanpäällä kaukaloilla.

 

MITÄS KESÄLLÄ - NO KORTTELILEIRILLE TIETENKIN

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET