MAHL KORTTELILEIRI 2.-6.6.2014 MIKKELI
Sunnuntai, 05 Tammikuu 2014 16:11

 

 

MAHL Korttelileiri on jatkumoa MAHL Korttelikerholle.

 

Korttelileiri on suunnattu perheen pienimmille. Korttelileirillä liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti niin jäällä, salissa kuin ulkonakin. Korttelileiri on tarkoitettu erityisesti kotona, tai sukulaisten luona majoittujille nuorille tytöille ja pojille. Korttelileiri alkaa maanantaina 2.6.2014 ja päättyy muista lajileireistä poiketen perjantaina 6.6.2014.

 

Päivät alkavat aamupalalla ja päättyvät päivälliseen (kotimajoittujat), eli n. 8:00-17:00. Aamupäivällä tutustutaan leikkien ja pelien kautta yhteen lajiin. Lounaan jälkeen on vuorossa toiseen lajin tutustuminen. Pienimmille korttelileiriläisille varataan päiväunimahdollisuus. Viiden päivän aikana tutustutaan päivittäin kahteen lajiin pl. perjantai, jolloin on vuorossa hieman erillainen päiväseikkailu.

 

Korttelileiri on tarkoitus tarjota perheen pienimille turvallinen ja mukava kokemus eri liikuntalajeihin. Monelle lapselle korttelitoiminta on ensimmäinen kokemus seuratoiminnasta, joten aiempi ohjattu laji- tai liikuntaharrastus ei ole tarpeen.

 

Kesän 2014 korttelileirin ohjauksesta vastaavat:

 

Ohjaajat ja apuohjaajat:

» Tuomas Anttonen

» Mikko Luukkonen

» Samu Myyryläinen

» Pasi Pippuri

 

Ohjaaja-, sekä vierailijaryhmää päivitetään kevään aikana.

 

Lisäksi jokainen leiriläinen käy leirin aikana läpi fysiatriaharjoitteita, joissa pääpaino on vartalonhallinnassa, koordinaatiossa ja lihastasapainossa. Harjoitteilla pyritään antamaan ohjeita ja malleja mm. vammojen ennaltaehkäisyyn.

» Aki Lahtinen

 

Korttelileiri järjestetään ensimmäistä kertaa. Leirin järjestävät Mikkelin alueen harrasteliigat ry - MAHL yhteistyössä WHL Leirien kanssa. Leirin perjantaipäivää lukuunottamatta kaikki leiritoiminnot pidetään Mikkelin Kalevankankaan monipuolisilla sisä- ja ulkoliikuntapaikoilla. Korttelileiri on suunnattu ensisijaisesti kotimajoittujille, mutta myös pitkämatkalaiset ovat tervetulleita. Leirillä majoittuvat korttelilaiset sitoutuvat ilta-ajaksi muiden lajileirien lukujärjestyksiin.

 

 

MIKÄ KORTTELIKERHO?

 

MAHL Korttelikerho on uus-vanhaa toimintaa. Korttelikerhon pilotointi aloitettiin Mikkelin kaupungin, ELY -keskuksen ja paikallisten toimijoiden tukemana syyskuussa 2013. Korttelitoiminta on osa MAHL:n perinteisempää liikuntatoimintaa. MAHL ry. on reilun 1300 henkilön jäsenmäärällään Etelä-Savon suurin urheiluseura. MAHL:n toiminta on ainutlaatuista koko Suomessa, jonka johdosta MAHL on pilottimallina valtakunnallisten etujärjestöjen "harrasteliikunnan elinkaaritoiminnassa".

 

Lue lisää: www.korttelikerho.fi

Lue lisää: www.mahl.fi

 

LEIRIHINNAT JA ILMOITTAUTUMISET

 

» Leiri kotimajoituksella | 95,00 €

» Leiri täysihoidolla | 175,00 €

 

Lue lisää: www.whl.fi

Ja ilmoittaudu: http://whl.fi/index.php/ilmoitaudu

 

 

korttelikortteli2kortteli3kortteli4kortteli5kortteli6kortteli7kortteli8kortteli9kortteli10

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET