KORTTELIKERHO JATKOI TALVILAJEILLA
Keskiviikko, 04 Joulukuu 2013 07:06

 

slider8 

 

Hiihtourheilu oli lauantaina vuorossa. 30 korttelilaista huoltajineen otti ensikosketusta talven hittilajiin - hiihtoon? Kiitokset Mikkelin kaupungin ulkopaikkayksikölle hienosta mahdollisuudesta hiihtää jo marraskuussa. Lauantaiaamu valkeni pilvisenä ja tuulisena, pakkasmittari näytti 8 miinusastetta ja puuskittainen tuuli sen terävyyttä varmasti lisäsi. Mutta ei hätää - toppahousua ja pipoa päälle ja nokat kohti Rantakylää.

 

MAHL:n yhteistyöyritys - Urheilupörssi | UP oli myös paikalla ja päivitti osan korttelilaisten varusteista. Lasten kokohiihtosetti irtosi nimittäin 40 euron hintaan, ja taas kelpaa hiihtää talvi ilman että monot, saati pipo kiristää.

 

UP aukeaa tänään keskiviikkona 4.12.2013 Mikonkatu 5:n!

 

Hiihtoalueen starttisuora tarjosi korttelilaisille oivallisen tutustumisen puolen vuoden tauon jälkeen lumielementtiin sukset jalassa. Alkuun hiihdettiin pienryhmissä suoraa edes-takas, ja pyrittiin samaan sukset oikeaan luistoon.

 

 

Mitä isommat edellä, sitä pienemmät perässä.

 

 

Ja tytöt on edelleen tyttöjä, aina on hetki jos toinen rupatella päivän suunnitelmia, vaikka hiihtolenkillä.

 

 

Isommilla pojilla ja tytöillä on selvästi enemmän kilpailuviettiä, jopa tekniikkaharjoitukset tahtovat mennä kisailuksi.

 

 

ei se väärin ole. Josko vaikka korttelikerhon kautta löytyisi se oma, mieleinen kilpalaji.

 

 

Tekniikkasuoritusten jälkeen halukkaat päästettiin metsäreitille, jossa haastetta oli kyllä jopa liiaksikin. Pahoittelut muille harrastehiihtäjille, korttelilaisten tekniikka ja menemisen meininki kun on vielä opettelemista. Ns. kilpahiihtäjien vetäjiltä tuli kärkevääkin kommentia hapuilevista hiihtäjän aluista, mutta puhumalla asiat saatiin järjestymään. Toiset näkee asiat positiivisesti, toiset ei niinkään. Hyvin kuitenkin ladulla pärjättiin ja sopu tilaa antaa.

 

Loppuvuoden ohjelma

 

LA 7.12.2013 - Uimahalli, Rantakeidas  HUOM! Rantakeitaassa Wipit -päivä - Korttelikerhoa EI OLE 10:00-12:00!

MAHL:n Korttelikerhot yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa järjestää Rantakeitaalla LA 7.12.2013 Wipit -vesihuvipuistopäivän.

 

UIMATAITOISET KORTTELILAISET

  • » Korttelikerholaisille on varattu maksuton vierailu Rantakeitaaseen LA 7.12.2013 kello 15:00-18:00 välisenä aikana - tämä koskee uimataitoisia lapsia.
  • » Rantakeitaan lipunmyynnissä on lista korttelikerholaisista, ilmoittautumalla lipunmyynnissä ja mainitsemalla olevansa korttelikerholainen (nimi tarkistetaan) on mahdollisuus käydä omatoimisesti Wipit -vesipuistossa kello 15-18 välisenä aikana.

 

UIMATAIDOTTOMAT KORTTELILAISET - HUOLTAJA

  • » Uimataidottomille on varattu yksityistunti LA 7.12.2013 kello 18:00-19:00 yhdessä huoltajan ja korttelikerho-ohjaajien kanssa.
  • » Uimataidottomat korttelilaiset ja heidän huoltajansa. Kokoonnumme 17:30 alkaen Cafe Keitaassa ja siirrymme ryhmänä uimahallin puolelle kello 18.00.
  • » Uimahallin järjestyssäännöt kieltävät kellukkeilla uimisen isossa altaassa, mutta tässä poikkeustilanteessa katsomme kellukkeiden lisäävän turvallisuutta.
  • » Uimataidottomille suositellaan käsi- tai selkäkellukkeita vaihtoehtoisesti kelluntapukua.
  • » Ei pidä täysin luottaa kellukkeisiin, koska kellukkeet voivat luiskahtaa pois päältä.
  • » Uimataidotonta lasta ei saa jättää missään uimahallin tiloissa yksin!
  • » Uimataidottoman matkassa tulee olla täysi-ikäinen huoltaja.
  • Aamun kello 10-12 Korttelikerhoaika la 7.12.2013 muuttunut omatoimiseksi, tai ryhmävierailuksi Rantakeitaan Wipit -vesihuvipuistoon.

 

 

LA 14.12.2013 - Sisäliikunta, Rantakeidas 10:00-12:00

 

  • » Pikkujoulut, temppurata - sisäliikuntavaatteet, sisäkengät tai jumppatossut - muista juomapullo.

 

Pikkujoulujen jälkeen korttelikerho jää joululomalle. Kerhon kevätkausi starttaa lauantaina 4.1.2014 hiihdon merkeissä.

 

Korttelikerhoon tutustuminen on maksutonta. Kaipaamme kuitenkin ilmoittautumiset mieluusti ennakkoon, jotta osaamme varata riittävän määrän oheisvälineita, sekä ohjaajia paikalle. Lapsi voi tutustua maksutta korttelikerhotoimintaan kahden ohjatun päivän ajan. Muutoin syyskausimaksu per lapsi on 20 euroa. Marraskuusta lähtien toimintaan mukaantuleville, syyskausimaksu 10 euroa. Maksut toimitetaan huoltajille sähköpostiin marraskuun aikana.

 

MAHL Korttelikerhot ovat vakuuttaneet korttelilaiset ohjaajineen.

 

Tervetuloa mukaan - ilmoittautua voit myös TÄÄLTÄ.

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET