MAHL Korttelikerho

 

 

 

MAHL - Liikuttaa massoja!

 

Jäsenmäärältään Etelä-Savon suurin liikuntaseura MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat jatkaa vuonna 2013 aloittamaansa ala-asteikäisten tyttöjen ja poikien kortteliliikuntakerhon järjestämistä lukukaudella 2017-2018 isommin kuin koskaan. Paljon uusia kerhoja luvassa eri kohderyhmille ja lähiliikuntapaikoilla.

 

Moniliikunnallinen perhekerho - Korttelikerho palaa lauantai aamupäivään Rantakeitaalle. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 16.9.2017 ja päättyen 12.5.2018 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi jokakerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja rakkennetaan temppurata.

 

Kevätkaudella perhekerho on jaettu kahteen eri ikäryhmään. Kello 10:00-11:00 Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-5-vuotiaat lapset. 3 ja 4 vuotiailla lapsilla tulee olla vanhempi mukana kerhossa.

Kello 11:00-12:00 kerhossa puolestaan liikkuvat 6-10-vuotiaat lapset. Myös heidän mukanaan vanhemmat ovat tervetulleita pelamaan ja leikkimään yhdessä lasten kanssa.

 

Tyttöjen Jumppa- ja pelikerho - Korttelikerho jatkuu MAHL toiminnassa uudella paikalla. Kerho järjestetään keskiviikkoisin klo 17:00-18:000 Launialan koululla. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Kevään toiminta alkaa ke 10.1.2018 ja huipentuu korttelikerhon yhteisiin päättäjäisiin.

Tyttökerhon järjestämisaika on kello 17:00-18:00 keskiviikkoisin.

 

Teemapäivinä korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

Lauantain perhekerhossa vanhemmat voivat osallistua mukaan kerhoon yhdessä lasten kanssa. Kerhossa lapset ja vanhemmat saavat viettää yhteistä aikaa eri liikuntaleikkien ja pelien parissa.

 

Harrastevoimistelu käynistyy täysin uutena kerhona maanantaisin Rantakeitaalla klo 17:00-18:00. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-11-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman.

 

Tervetuloa mukaan kevään 2018 korttelikerhoihin kaikki uudet ja vanhat korttelilaiset.

 

 

OHJELMA

PERHEKERHO

 

La 5.5.2018 - Korttelikerhojen yhteinen päätöspäivä Kaihulla klo 10:00-12:00. Ohjelmaa koko perheelle, sekä makkaraa ja mehua.

 

 

TYTTÖKERHO

 

 

Ke 2.5.2018- Pesäpallo, klo 17:00-18:00 | Launialan koulu

 

La 5.5.2018 - Korttelikerhojen yhteinen päätöspäivä Kaihulla klo 10:00-12:00. Ohjelmaa koko perheelle, sekä makkaraa ja mehua.

 

 

HARRASTEVOIMISTELU ( 7-11-vuotiaat)

 

Ma 8.1.-5.5.2018 - Klo 17:00-18:00 | Rantakeidas

Mukaan: Sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Ohjaajana: Elina Purhonen

 

 

MAKSUT

 

Lauantain perhekerho


Kevätkausi 14.1.-5.5.2018 | 35 euroa - 15 korttelitapahtumaa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Keskiviikon tyttökerho

 

Kevätkausi 10.1.-5.5.2018 | 35 euroa - 17 korttelitapahtumaa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Maanantain Harrastevoimistelu

Kevätkausi 8.1.-5.5.2018 | 35 euroa - 16 korttelitapahtumaa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN


- Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan. Vakuutusturva päivittyy ennen toiminnan starttaamista.

- Laji- ja liikuntaohjauksen. Korttelikerhopäivissä toimii riittävä määrä aikuisia, koulutettuja ohjaajia, sekä 12-18 -vuotiaita apuohjaajia.

- Sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin.

- Perhekerhossa maksut pitää sisällään myös aikuisten liikuntaohjauksen, tutustumiskohteissa saattaa olla erillinen sisäänpääsymaksu.

- Mukavan liikuntaryhmän, jossa lasten toiveet ja tarpeet pyritään ottamaan huomioon.

 

 

ILMOITTAUTUMISET

 

Ilmoittaudu mukaan toimintaan alla olevalla lomakkeella. Tällä tavalla saat kaikki kerhoinfot sähköpostiisi ja vakuutusturva on voimassa.


Lomakkeen löydät TÄSTÄ ! Tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

 


Korttelikerhossa lapset jaetaan ikä- ja taitotasoryhmiin. Ryhmiä tulee päivittäin kolme, jolloin jokainen lapsi löytää varmasti oikeantasoisen harjoite- ja lajiryhmän. Lajit sisältävät leikki- ja peliharjoitteita.

 

VARUSTUS


Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

LISÄTIETOJA

Elina Purhonen

elina (at) mahl.fi

korttelikerho (at) mahl.fi

044 - 356 1963

 

 

 

ILMOITTAUTU MUKAAN | TÄYTÄ LOMAKE

 

ILMOITTAUDU MUKAAN PERHE- JA TYTTÖKERHOON TÄÄLTÄ !

 

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Korttelifutis

Eri lähiliikuntapaikkoja

Hinta: 15€

Ilmoittautumislomake

 

Perhe- ja Tyttökerho / Harrastevoimistelu

Kevätkausi 8.1.2018 - 12.5.2018

Hinta: 35€ / kevätkausi

Ilmoittautumislomake

 

WHL Liikuntaleirit

Kesälomaleiri :

Ma-Pe 4.-8-6.2018

Hinta: 100€ / viikko

ilmoittautumislomake 

 

Kesäkiekkoleiri:

Ma-Pe 4.-8.6.2018

Hinta: 220€ / viikko

 

 

KORTTELI UUTISET