MAHL Korttelikerho

 

 

 

 

 

MAHL - Liikuttaa massoja!

 

Jäsenmäärältään Etelä-Savon suurin liikuntaseura MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat jatkaa vuonna 2013 aloittamaansa ala-asteikäisten lasten kortteliliikuntakerhon järjestämistä lukukaudella 2022-2023. Kerhoja luvassa eri kohderyhmille ja useammilla lähiliikuntapaikoilla.

 

Moniliikunnallinen PERHEKERHO jatkuu vakiopaikallaan lauantaiaamupäivässä Rantakeitaalla. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 17.9.2022 ja päättyen 13.5.2023 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi joka kerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja mahdollisimman usein rakennetaan temppurata.

 

Perhekerhossa 3-10-vuotiaat liikkuvat samanaikaisesti, eri ryhmissään, klo 10:00-11:00. Vanhemmilta toivotaan osallistumista mukaan kerhoon yhdessä lasten kanssa. Kerhossa lapset ja vanhemmat saavat viettää yhteistä aikaa eri liikuntaleikkien ja pelien parissa. Kaikilla 3-5-vuotiailla tulee olla vanhempi mukana.

 

 

TYTTÖKERHO jatkuu MAHL:n toiminnassa myös samalla paikalla tiistaisin Launialan koululla. Tyttökerhoon ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat tytöt. Tyttökerho järjestetään tiistaisin klo 17:00- 18:00 Launialan koululla. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Toiminta alkaa 13.9.2022 ja kausi huipentuu päättäjäisiin 9.5.2023.

 

 

HARRASTEVOIMISTELU tuli täysin uutena kerhona MAHL:n toimintaan keväällä 2018. Suuren suosion saanut kerho jatkuu myöskin vakioituneella paikalla Rantakeitaalla. Harrastevoimistelu on maanantaisin klo 16:30-17:30 Rantakeitaan salin puolapuiden päätyisessä lohkossa. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 7-12-vuotiaat. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät harjoittelemaan kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa ohjatusti eri telineillä sekä ilman. Kerho alkaa 12.9.2022 ja päättyy 8.5.2023.

 

 

Omatoiminen PIENTEN LASTEN PERHEKERHO alkaa uutena toimintana Sairilan koululla sunnuntaisin klo 10:00-11:30. Kerho on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille eli 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. PLP- toimii omatoimisesti eli vuorolla ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla olevat perheet voivat yhdessä suunnitella jokaisen kerran toiminnan. Sali on mahdollista jakaa verholla kahtia, jolloin toiselle puolelle voi ottaa enemmän leikkitilaa välineillä tai ilman ja toista puolta voi hyödyntää vaikka temppuradan rakentamiseen. Salista löytyy myös pieni "näyttämö" syvennys, jossa myös perheen pienimmäisten eli vauvojen on mukava ihmetellä toimintaa ja harjoitella ensimmäisiä liikkumistaitoja. Hinta syyskaudelta 15€. Kerhossa rajattu määrä paikkoja! Pienten Lasten Perhekerho alkaa sunnuntaina 4.9.2022 ja päättyy 30.4.2023. RYHMÄ TÄYNNÄ!

 

 

 

Tervetuloa mukaan korttelikerhoihin kaikki uudet ja vanhat korttelilaiset.

 

 

 

OHJELMA

 

PERHEKERHO LAUANTAISIN  (3-10-vuotiaat)

 

Lauantaisin klo 10:00-11:00 | Rantakeidas ja lähiympäristö

 

vko 37 Tutustuminen, pelit ja leikit, temppurata.

Kokoontuminen Rantakeitaan sali. Mukaan: Sisäliikuntavarusteet, juomapullo.

 

vko 38 Jalkapallo, pelit ja leikit

Kokoontuminen Rantakylän tekonurmi. Mukaan: Ulkoliikuntavarusteet, juomapullo.

 

vko 39 NERF-sota, temppurata

Kokoontuminen Rantakeitaan sali. Mukaan: Sisäliikuntavarusteet, juomapullo,NERF-pyssy ( oma ei pakollinen )

 

vko 40 Salibandy, temppurata

Kokoontuminen Rantakeitaan sali. Mukaan: Sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit ( mailoja ja laseja löytyy lainaksi )

 

vko 41 Kuvasuunnistus, pelit ja leikit

Kokoontuminen Rantakylän tekonurmi. Mukaan: Ulkoliikuntavarusteet, juomapullo.

 

vko 42 Syysloma ( Ei kerhoa )

vko 43 Syysloma ( Ei kerhoa )

vko 44 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 45 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 46 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 47 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 48 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 49 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 50 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 51 Ohjelma päivittyy myöhemmin

vko 52 Ohjelma päivittyy myöhemmin

 

 

TYTTÖKERHO TIISTAISIN (4-12-vuotiaat)

 

Tiistaisin klo 17:00-18:00 | Launialan koulu

 

"Tyttökerhossa pelataan ja leikitään tyttöjen toiveiden mukaisesti eri lajien parissa. Monipuolinen liikunta kehittää lasten nopeutta, voimaa, ketteryyttä sekä koordinaatiota ja samalla opitaan tärkeitä taitoja ryhmässä toimimisesta. Tyttökerhossa pienempienkin on helppo päästä harrastetoimintaan mukaan kouluikäisten lasten esimerkkiä noudattaen ja heidän innokkaalla avustuksella."

 

 

vko 37 Tutustuminen
vko 38 Pallopelit- ja leikit
vko 39 Voimistelu
vko 40 Salibandy
vko 41 Jalkapallo / Futsal
vko 42 Temppurata
vko 43 Syysloma (EI kerhoa)
vko 44 Perinneleikit
vko 45 Koripallo
vko 46 Toiveleikit
vko 47 Telinevoimistelu
vko 48 NERF-sota
vko 49 Itsenäisyyspäivä (EI kerhoa)
vko 50 Temppurata
vko 51 Toiveleikit
vko 52 Joululoma (EI kerhoa)

 

 

 

HARRASTEVOIMISTELU MAANANTAISIN ( 7-12-vuotiaat)

 

Maanantaisin klo 16:30-17:30 | Rantakeidas (Puolapuu päätylohko)

 

"Harrastevoimistelu on rentoa, hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Syksyn tavoitteena on päästä tutustumaan uusiin kavereihin, voimisteluun, sekä kehittää itseä oppimalla uutta. Harrastevoimistelussa lapset pääsevät oppimaan voimistelun ja perusliikunnan eri osa-alueita. Erilaisten leikkien ja pelien avulla kehitetään nopeutta, voimaa, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja yhteistyötaitoja. Leikkien lisäksi lapset pääsevät temppuilemaan ohjatusti välineiden kanssa ja ilman."

 

vko 37 Tutustuminen
vko 38 Perusliikkeet
vko 39 Hypyt
vko 40 Hypyt ja (narut)
vko 41 Liikkuvuus ja venyvyys
vko 42 Temppurata
vko 43 Syysloma (EI kerhoa)
vko 44 Pallot
vko 45 Nopeus
vko 46 Temput: kärrynpyörät, kuperkeikat, käsillä seisonnat
vko 47 Temput: puolivoltit, sillat
vko 48 Telineet
vko 49 Tasapaino
vko 50 Opittujen liikkeiden ja temppujen kertausta
vko 51 Toivekerta
vko 52 Joululoma (EI kerhoa)

 

 

MAKSUT

 

Lauantain perhekerho


Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa 


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Tiistain Tyttökerho

 

Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa 


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Maanantain Harrastevoimistelu

Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa 


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

 

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN


- Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan. Vakuutusturva päivittyy ennen toiminnan starttaamista.

- Laji- ja liikuntaohjauksen. Korttelikerhopäivissä toimii riittävä määrä aikuisia, koulutettuja ohjaajia, sekä 15-18 -vuotiaita apuohjaajia.

- Sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin.

- Perhekerhossa maksut pitää sisällään myös aikuisten liikuntaohjauksen, tutustumiskohteissa saattaa olla erillinen sisäänpääsymaksu.

- Mukavan liikuntaryhmän, jossa lasten toiveet ja tarpeet pyritään ottamaan huomioon.

 

 

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!


Tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

Perhekerhossa lapset jaetaan ikä- ja taitotasoryhmiin. Ryhmiä tulee päivittäin kaksi tai kolme, jolloin jokainen lapsi löytää varmasti oikeantasoisen harjoite- ja lajiryhmän. Lajit sisältävät leikki- ja peliharjoitteita.

 

 

VARUSTUS


Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

 

LAITA PALAUTETTA TOIMINNASTA

 

Toiminnasta voi laittaa palautetta sähköpostitse.

 

LISÄTIETOJA

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
0449842354

 

 

 

 

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Harrastevoimistelu (7-12-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Ilmoittautumislomake

 

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Korttelisäbä (4-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

 

Nuorten salibandy (13-16-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET