MAHL Korttelikerho

 

 

 

 

 

MAHL - Liikuttaa massoja!

 

Jäsenmäärältään Etelä-Savon suurin liikuntaseura MAHL - Mikkelin alueen harrasteliigat jatkaa vuonna 2013 aloittamaansa ala-asteikäisten lasten kortteliliikuntakerhon järjestämistä lukukaudella 2022-2023. Kerhoja luvassa eri kohderyhmille ja useammilla lähiliikuntapaikoilla.

 

Moniliikunnallinen PERHEKERHO jatkuu vakiopaikallaan lauantaiaamupäivässä Rantakeitaalla. Perhekerho on tarkoitettu 3-10 vuotiaille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille, sekä perheen vanhemmille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 16.9.2023 ja päättyen 4.5.2024 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään). Perhekerhon ohjelmasta löytyy jokaisen kerhopäivän pääteema. Lisäksi joka kerta leikitään ja pelataan monipuolisesti eri liikuntaleikkejä ja mahdollisimman usein rakennetaan temppurata.

 

Perhekerhossa 3-10-vuotiaat liikkuvat samanaikaisesti klo 10:00-11:00. Vanhemmilta toivotaan osallistumista mukaan kerhoon yhdessä lasten kanssa. Kerhossa lapset ja vanhemmat saavat viettää yhteistä aikaa eri liikuntaleikkien ja pelien parissa. Kaikilla 3-5-vuotiailla tulee olla vanhempi mukana.

 

 

TYTTÖKERHO jatkuu MAHL:n toiminnassa myös samalla paikalla tiistaisin Launialan koululla. Tyttökerhoon ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat tytöt. Tyttökerho järjestetään tiistaisin klo 17:00- 18:00 Launialan koululla. Ohjelmassa on tytöille suunnattuja leikkejä, pelejä sekä jumppia ammattimaisessa ohjauksessa. Kerhossa tutustaan tyttöjen ehdoilla erillaisiin lajeihin, jumppiin, kehonhallintaan ja leikkeihin. Toiminta alkaa 12.9.2023 ja kausi huipentuu päättäjäisiin 4.5.2024.

 

 

MONILAJILIIKUNTAKERHO alkaa uutena kerhona MAHL:n toiminnassa kevätkaudella 2024. Monilajiliikuntakerho on maanantaisin klo 16:45-17:45 Rantakeitaan salin puolapuiden päätyisessä lohkossa. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 6-12-vuotiaat tytöt ja pojat. Matalankynnyksen monilajiliikuntakerhossa lapset pääsevät harjoittelemaan ryhmässä liikkumista erilaisten pelien ja leikkien kautta. Kerhossa kokeillaan rohkeasti erilaisia sisäliikunnan muotoja ja otetaan lasten toiveet huomioon.  Kerho alkaa 15.1.2024 ja päättyy 4.5.2024.

 

 

Omatoiminen PIENTEN LASTEN PERHEKERHO alkaa uutena toimintana Sairilan koululla sunnuntaisin klo 10:00-11:30. Kerho on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille eli 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. PLP- toimii omatoimisesti eli vuorolla ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla olevat perheet voivat yhdessä suunnitella jokaisen kerran toiminnan. Sali on mahdollista jakaa verholla kahtia, jolloin toiselle puolelle voi ottaa enemmän leikkitilaa välineillä tai ilman ja toista puolta voi hyödyntää vaikka temppuradan rakentamiseen. Salista löytyy myös pieni "näyttämö" syvennys, jossa myös perheen pienimmäisten eli vauvojen on mukava ihmetellä toimintaa ja harjoitella ensimmäisiä liikkumistaitoja. Hinta syyskaudelta 15€. Kerhossa rajattu määrä paikkoja! Pienten Lasten Perhekerho alkaa sunnuntaina 3.9.2023 ja päättyy 28.4.2024. Kerho on joulutauolla viikot 51-1. Kevätkausi alkaa sunnuntaina 7.1.2024. Kevätkauden hinta 15€. (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma tilanteen mukaan) Sairilan perhekerho täynnä!

 

 

 

Tervetuloa mukaan korttelikerhoihin kaikki uudet ja vanhat korttelilaiset.

 

 

 

OHJELMA

 

PERHEKERHO LAUANTAISIN  (3-10-vuotiaat)

 

Lauantaisin klo 10:00-11:00 | Rantakeidas ja lähiympäristö

 

vko 2 Ryhmäytymispelit ja -leikit

vko 3 Pallopelit, poikkeusaika klo 9:50-10:50!

vko 4 Lajitutustuminen: Voimistelu (Mikkelin Voimistelijat, MiVo:n sali :Pohjolankatu 20)

vko 5 Lajitutustuminen: Padel (Padel X Mikkeli)

vko 6 Mailapelit

vko 7 Lajitutustuminen: Luontoliikunta ( Mikkelin Latu, Urpolan luontopolku), kerhon jälkeen mahdollisuus syödä omia eväitä nuotiolla

vko 8 Uinti (omatoiminen pe-su)

vko 9 HIIHTOLOMA, ei kerhoa

vko 10 Ulkoliikunta

vko 11 Parkour

vko 12 NERF-sota

vko 13 PÄÄSIÄINEN, ei kerhoa

vko 14 Pallopelit (ulkona, Rantakylän koulun sisäpiha)

vko 15 Musiikkiliikunta

vko 16 Hippaleikit

vko 17 Toivepelit ja -leikit

vko 18 Kevätkauden päättäjäiset: SuperCorner

 

Salikerroilla rakennetaan myös temppurata.

 

 

TYTTÖKERHO TIISTAISIN (4-12-vuotiaat)

 

(Kerho täynnä tällä hetkellä)

 

Tiistaisin klo 17:00-18:00 | Launialan koulu

 

"Tyttökerhossa pelataan ja leikitään tyttöjen toiveiden mukaisesti eri lajien parissa. Monipuolinen liikunta kehittää lasten nopeutta, voimaa, ketteryyttä sekä koordinaatiota ja samalla opitaan tärkeitä taitoja ryhmässä toimimisesta. Tyttökerhossa pienempienkin on helppo päästä harrastetoimintaan mukaan kouluikäisten lasten esimerkkiä noudattaen ja heidän innokkaalla avustuksella."

 

vko 2 Ryhmäytymispelit ja -leikit

vko 3 Voimistelu, kehonhallinta

vko 4 Hippaleikit, polttopallot

vko 5 Parkour/temppurata

vko 6 Voimistelu ja tanssi

vko 7 Telinevoimistelu

vko 8 Toiveleikit ja -pelit

vko 9 HIIHTOLOMA, ei kerhoa

vko 10 NERF-sota

vko 11 Pallopelit

vko 12 Parkour/temppurata

vko 13 Musiikkiliikunta

vko 14 Toiveleikit ja -pelit

vko 15 Voimistelu, kehonhallinta

vko 16 Mailapelit

vko 17 Hippaleikit, polttopallot

vko 18 VAPPU ei kerhoa, Kevätkauden päättäjäiset La 4.5. : SuperCorner

 

 

MONILAJILIIKUNTAKERHO MAANANTAISIN ( 6-12-vuotiaat)

 

Maanantaisin klo 16:45-17:45 | Rantakeidas (Puolapuu päätylohko)

 

"Monilajiliikuntakerho on rentoa, hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on päästä tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin ja uusiin kavereihin. Monilajiliikuntakerhossa lapset pääsevät tutustumaan eri lajeihin. Erilaisten leikkien ja pelien avulla kehitetään nopeutta, voimaa, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja yhteistyötaitoja.

 

vko 3 Ryhmäytymispelit ja -leikit

vko 4 Toiveleikit ja -pelit

vko 5 Hippaleikit, polttopallot

vko 6 Parkour/temppurata

vko 7 Mailapelit

vko 8 NERF-sota

vko 9 HIIHTOLOMA, ei kerhoa

vko 10 Pallopelit

vko 11 Pelit ja leikit + temppurata

vko 12 Perinneleikit

vko 13 Pallopelit ja leikit

vko 14 PÄÄSIÄINEN, ei kerhoa

vko 15 Parkour

vko 16 Mailapelit

vko 17 NERF-sota

vko 18 Kevätkauden päättäjäiset La 4.5. : SuperCorner

 

 

MAKSUT

 

Lauantain perhekerho

 

Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa


Kevätkausi (tammi-toukokuu) | 35 euroa 


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Tiistain Tyttökerho

 

Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa

 

Kevätkausi (tammi-toukokuu) | 35 euroa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

Maanantain Monilajiliikuntakerho

 

Syyskausi (syys-joulukuu) | 25 euroa

 

Kevätkausi (tammi-toukokuu) | 35 euroa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

 

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN


- Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan. Vakuutusturva päivittyy ennen toiminnan starttaamista.

- Laji- ja liikuntaohjauksen. Korttelikerhopäivissä toimii riittävä määrä aikuisia, koulutettuja ohjaajia, sekä 15-18 -vuotiaita apuohjaajia.

- Sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin.

- Perhekerhossa maksut pitää sisällään myös aikuisten liikuntaohjauksen, tutustumiskohteissa saattaa olla erillinen sisäänpääsymaksu.

- Mukavan liikuntaryhmän, jossa lasten toiveet ja tarpeet pyritään ottamaan huomioon.

 

 

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!


Tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

 

VARUSTUS


Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

 

LAITA PALAUTETTA TOIMINNASTA

 

Toiminnasta voi laittaa palautetta sähköpostitse.

 

LISÄTIETOJA

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199

 

 

 

 

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET