KORTTELITOIMINNAN ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AVATTU!
Keskiviikko, 03 Elokuu 2022 08:01

 KK penkki

Lasten syksyn kerhojen infot ja ilmoittautumiset ovat nyt avoinna! Kaikkiin lasten kerho- ja lajitoimintaan voi lähteä mukaan ilman aikaisempaa kokemusta kerho/laji/harraste toiminnasta. Kerhot järjestetään matalankynnyksen kerhoina, jossa jokainen voi liikkua oman tason mukaan. Liikuntakerhot- ja lajikorttelitoiminta järjestetään 3-12-vuotiaille kerhosta riippuen. Nuorille 13-16-vuotiaille pidetään omaa salibandyvuoroa maanantaisin. 

 

MAHL Korttelikerhot

Korttelikerho toiminta on saanut alkunsa jo vuonna 2013 Perhekerhotoiminnan muodossa. Myöhemmin toiminta on laajentunut myös tyttöjen omaan liikuntakerhoon, Tyttökerhoon sekä kaikille tytöille ja pojille tarkoitettuun Harrastevoimistelu-kerhoon.

 

Moniliikunnalinen Perhekerho jatkuu lauantaisin klo 10:00-11:00 Rantakeitaalla. Toiminta on tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekerhossa tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin leikkien ja pelien avulla, sekä liikutaan mahdollisuuksien mukaan erilaisia haasteita tarjoavalla temppuradalla. Kausi alkaa lauantaina 17.9.2022.

 

Tyttökerhossa tiistaisin klo 17:00-18:00 pelataan ja leikitään tyttöjen toiveiden mukaisia leikkejä ja pallopelejä Launialan koululla. Tyttökerhoon ovat tervetulleita mukaan kaikki 4-12-vuotiaat tytöt. Kausi alkaa tiistaina 13.9.2022. 

 

Maanantaisin jatkuu suuressa suosiossa pysyvä Harrastevoimistelu. Kerhossa 7-12-vuotiaat pääsevät harjoittelemaan monipuolisesti mm  kehonhallintaa ja koordinaatiota eri telineitä hyödyntäen. Harrastevoimistelu järjestetään maanantaisin klo 16:30-17:30 Rantakeitaalla. Kausi alkaa maanantaina 12.9.2022.

 

Lue lisää korttelikerho toiminnasta ja ilmoittaudu Perhe- ja Tyttökerhoon sekä Harrastevoimisteluun mukaan TÄÄLTÄ.

 

Pienten Lasten Perhekerho aloittaa uutena kerhona toiminnan sunnuntaina 4.9.2022 Sairilan koululla klo 10:00-11:30. Kerho on tarkoitettu kaikille 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheille. PLP toimii omatoimisesti eli vuorolla ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla olevat perheet suunnittelevat yhdessä jokaisen kerran toiminnan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

 

MAHL Lajikorttelikerhot

MAHL Lajikorttelitoiminta eli tutummin Four Season toiminta on uudistunut kesän aikana. Lajikorttelitoiminnassa tullaan jatkossa touhuamaan säbän ja futiksen parissa. Korttelisäbäkausi alkaa syyskuun alusta ja kestää kaikilla lähiliikuntapaikoilla aina huhtikuun loppuun asti! Toiminta pitää sisällään kaksi turnausta, joissa lähiliikuntapaikat ottavat mittaa toisistaan, yksi syksyllä ja yksi keväällä. Korttelisäbän jäädessä kesälomille huhtikuun lopulla, potkaistaan toukokuun alussa korttelifutikset peliin. Korttelifutista pelataan tutusti toukokuusta kesäkuun loppuun, jossa toiminta huipentuu lopputurnaukseen.

 

Korttelisäbää pelataan syyskuusta huhtikuuhun neljälle eri lähiliikuntapaikalla: Rantakeitaalla, Ristiinassa, Otavassa ja Anttolassa. Rantakeitaalta löytyy oma ryhmä naperoille eli 4-6-vuotiaille, muualla toiminta on 7-12-vuotiaille. Korttelisäbään voi lähteä mukaan ilman aiempaa kokemusta salibandysta tai seura- ja harrastustoiminnasta ylipäätänsä. Toiminta on pääasiassa pelkkää pelaamista. Mukaan suosittelemme omia suojalaseja, sisäpelikenkiä ja salibandymailaa. Tarvittaessa meiltä löytyy lainalle muutamat suojalasit ja mailat.

 

Lue lisää lajikorttelitoiminnasta, tsekkaa tarkemmat aikataulut ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

 

MAHL Young Guns toiminta

MAHL aloitti Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä- hankkeen avulla järjestämään toimintaa myös nuorille. Hankkeen aikana nuorille kokeiltiin erilaisia toimintoja, tapahtumia sekä vuoroja, joilla pyrittiin lisäämään nuorten liikuntaa ohjatussa toiminnassa. Hankkeen avulla alkanut nuorten toiminta on pääsääntöisesti pelaamista ja hauskanpitoa harrasteliikunnan periaatteella, tosissaan muttei totisesti.

 

MAHL tarjoaa vaihtoehdon nuorisoliikunnalle ja toivoo että kilpatoiminnan jälkeen nuorilla on vielä mahdollisuus pysyä lajinsa parissa harrastepuolella, samalla myös kokeilla uusiakin lajeja. Unohtamatta toki niitä nuoria, jotka eivät ole koskaan lähteneet seuratoimintaan mukaan ja haluavat pelata eri pallopelejä. Young Guns toiminta luo polun myös korttelitoiminnassa mukana kasvaneille nuorille jatkaa harrastamista nuorten ryhmissä. Young Guns- toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan. Young Guns toiminnan jälkeen on helppo jatkaa harrastamista mukana MAHL:n aikuisten sarjoissa!

 

Syyskuussa starttaa jälleen nuorten (13-16-vuotiaat) oma salibandyvuoro maanantaisin klo 20:00-21:00 Rantakeitaalla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ! 

 

 

 

Lisätietoja toiminnasta: 

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi
0449842354

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Ilmoittautumiset syksyn kerhoihin alkavat kesällä.

KORTTELI UUTISET