KORTTELISÄBÄN LOPPUTURNAUKSESSA RISTIINAAN KAKSOISVOITTO!
Lauantai, 27 Marraskuu 2021 13:10

 KS lopputurnaus

Korttelisäbän lopputurnaus pelattiin tänä vuonna yhtenä sarjana, 1-6-luokkalaiset. Mukana oli kahdeksan joukkuetta, reilu 50 lasta ja viisi eri lähiliikuntapaikkaa. Turnauksessa alkuun pelattiin kahdessa lohkossa alkusarjat. Alkusarjoista kaikki joukkueet etenivät jatkopeleihin, joissa ensin ratkottiin välieriin menevät 4 joukkuetta ja siitä finaalin ja pronssiotteluun menevät joukkueet.

 

Välieriin tiensä selvittivät Rantakylä Rangers, Ristiina Oilers, Ristiina Panthers ja Otava Wild. Ristiina Oilers kohtasi omassa ottelussaan Rantakylä Rangersin ja onnistui raivaamaan tiensä finaaliin tiukalla 5-4 voitolla. Ristiina Panthers puolestaan kaatoi omassa pelissään Otava Wildin lukemin 9-4. 

 

Pronssiottelussa vastakkain pelasivat siis välierissä omat ottelunsa hävinneet Rantakylä Ranger ja Otava Wild. Ottelu oli todella tiukka kamppailu ja lopulta Rangers otti pronssi lukemilla 7-6. Finaalissa puolestaan kohtasivat Ristiina Panthers ja Oilers. Tänään Panthers oli Oilersia vahvempi ja nappasi kultaa 8-4 voitolla. Ristiinalla oikein onnistunut päivä kun kaksi kirkkainta pokaalia lähti heidän matkaansa.

 

Kiitos kaikille lapsille, huoltajille, ohjaajille ja tuomareille onnistuneesta korttelisäbä kaudesta. Kausi huipentui lopputurnaukseen ja toiminta loppuu tältä vuodelta muilla lähiliikuntapaikoilla paitsi Rantakeitaalla. Rantakeitaalla pääsee vielä pelamaan maanantaina 29.11., jonka jälkeen sekin jää joulutauolle.  Keitaalla pelit jatkuvat jälleen tammikuussa.


Laskut korttelisäbästä lähtevät ensi viikolla. 

 

Rauhallista joulun odotusta!

 

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Harrastevoimistelu (7-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

Perhesäbä alkaa 25.9.

KORTTELI UUTISET