MAHLIN TOIMIINTA KÄYNNISTYY KESÄKUUSSA!
Maanantai, 18 Toukokuu 2020 09:44

 KK tytöt

Pitkän koronatauon jälkeen MAHL:n kesäsarjat sekä lasten leiri- ja lajitoiminta päästään käynnistämään kesäkuussa. Kesäsarjoissa, sekä lasten toiminnassa huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja toiminnassa seurataan tiiviisti lajiliittojen ohjeistusta.

 

Lapsille järjestetään kesäkuussa kevennettyä leiritoimintaa viikoilla 24, 25 ja 26. Leiri järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille maanantaista keskiviikkoon klo 9-14 Rantakeitaalla. Leirille voi ilmoittauta mukaan yhdeksi, kahdeksi tai jopa kolmeksi viikoksi. Hinta 60€/viikko (sis. ohjauksen, vakuutuksen ja lämpimän lounaan). Leirille mahtuu mukaan 30 lasta/viikko. Lapset ovat jaettu kahteen eri ryhmään leirillä ja jokaisessa ryhmässä toimii kaksi ohjaajaa, joten tarvittaessa ryhmät voidaan pilkkoa pienempääkin osaan. Leirillä liikutaan pääasiassa ulkona monipuolisesti eri lajeja kokeillen. Lisätiedot leiristä ja ilmoittautumiset täältä.

 

Suosittu korttelifutis starttaa ma 22.6.2020 alkaen ja pelejä pelataan heinäkuun loppuun asti. Korttelifutiksen osalta lähiliikuntapaikat ja aikataulut varmistuvat kesäkuun alussa.

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

0449842354

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Ilmoittautumiset syksyn kerhoihin alkavat kesällä.

KORTTELI UUTISET