KORTTELIKERHOT ALKAVAT SYYSKUUSSA!
Maanantai, 05 Elokuu 2019 11:56

 KK lapsi

Korttelikerhot ovat lomailleet kesän ajan ja toiminta palaa syyskuun puolessa välissä pienin muutoksin harrastevoimistelun osalta. Korttelikerhoja järjestetään ympäri vuoden tyttökerhon, harrastevoimistelun ja perhekerhon muodossa. Tyttökerho ja perhekerho jatkavat samalla paikalla ja ajalla. Harrastevoimistelua järjestetään edelleen Urpolan koululla mutta keskiviikkoisin klo 17:00-18:00! 

 

Tyttökerho on suunnattu 4-12-vuotiaille tytöille. Kerhoa järjestetään tiistaisin 24.9.2019 alkaen klo 16:30-17:30 Launialan koululla. Kerhossa tutustutaan vuoden aikana erilajeihin tyttöjen toiveiden mukaisesti. Aijempaa kokemusta kerhotoiminnasta ei tarvitse olla ja toimintaa voi tulla kokeilemaan maksutta muutaman kerran. Tyttökerhossa lapsia ohjaavat ammattitaitoiset ja iloiset naisohjaajat. 

 

Harrastevoimistelua järjestetään 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille keskiviikkoisin 25.9.2019 alkaen Urpolan koululla klo 17:00-18:00. Harrastevoimistelussa ideana on tutustua voimistelun eri osa-alueisiin harrastemielessä. Voimisteluun tutustutaan leikkien ja pelien avulla samalla kehittäen lasten koordinaatio-, tasapaino- ja liikkuvuustaitoja. Harrastevoimisteluun voi tulla tutustumaan maksutta muutaman kerran.

 

Perhekerhoa järjestetään 3-10-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen lauantai aamussa Rantakeitaalla. Perhekerho starttaa lauantaina 21.9.2019 korttelikerhojen yhteisellä avajaiskerralla klo 10:00-12:00 Rantakeitaalla. Jatkossa kerholaiset ovat jaettu kahteen ryhmään, klo 10:00-11:00 3-5-vuotiaat ja klo 11:00-12:00 6-10-vuotiaat. Perhekerhossa lapset pääsevät liikkumaan ja touhuamaan yhdessä vanhempien kanssa ohjatussa toiminnassa. Perhekerhossa tutustutaan eri lajeihin pelien ja leikkien kautta sekä kehitetään lasten motorisia taitoja.

 

Mukaan toimintaa ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet kerholaiset!

 

Kausimaksu: syyskausi 25€ | kevätkausi 35€, maksu pitää sisällään:

- Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan. Vakuutusturva päivittyy ennen toiminnan starttaamista.

- Laji- ja liikuntaohjauksen. Korttelikerhopäivissä toimii riittävä määrä aikuisia, koulutettuja ohjaajia, sekä 12-18 -vuotiaita apuohjaajia.

- Sisäänpääsymaksut tutustumiskohteisiin.

- Perhekerhossa maksut pitää sisällään myös aikuisten liikuntaohjauksen, tutustumiskohteissa saattaa olla erillinen sisäänpääsymaksu.

- Mukavan liikuntaryhmän, jossa lasten toiveet ja tarpeet pyritään ottamaan huomioon.

 

 

VARUSTEET:

Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

ILMOITTAUTUMINEN

 TÄÄLTÄ!

Ilmoittaudu mukaan toimintaan yllä olevalla lomakkeella. Tällä tavalla saat kaikki kerhoinfot sähköpostiisi ja vakuutusturva on voimassa.

Laskutus tapahtuu syksyn osalta joulukuussa ja kevään osalta huhtikuussa.

 

 Lisätietoja:

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

0449857242