KORTTELIKERHOT KESÄTAUOLLA!
Maanantai, 13 Toukokuu 2019 09:17

 kk futis

Viime viikolla pidettiin viimeiset kerhot tältä keväältä. Tyttökerhossa pelattiin jalkapalloa Launialassa. Harrastevoimistelussa mentiin lasten toiveleikkien merkeissä. Perhekerhon päättäjäiset pidettiin Mikkelipuistossa Leikkipäivän tapahtumassa. Tapahtumaan osallistui suuri määrä perheitä.

Korttelikerhot ovat nyt siirtyneet kesätauolle ja toiminta jatkuu niiden osalta jälleen syksyllä. Touko- ja kesäkuun ajan pyörii korttelifutis eri lähiliikuntapaikoilla. Mukaan voi tulla kokeilemaan maksutta ja halutessaan jatkaa jopa useammalla lähiliikuntapaikalla samalla maksulla. Myös Kesälomaleirit lähestyvät ja tilaa molemmille leireille on edelleen. Viime vuoden tapaan kesälomaleirit järjestetään Kalevankankaalla ja tarjolla on yleisliikuntaleiri ja kiekkoleiri. Lisää leireistä ja niiden ohjelmista löytyy: TÄSTÄ!

 

Risut ja ruusut kauden korttelikerho toiminnasta voi välittää nimettömästi: TÄÄLTÄ!

 

Kiitos kaikille kerholaisille ja hyvää kesän odotusta!

 

Lisätietoja:

Jenni Pippuri 

0449857242

jenni(at)mahl.fi

 

 

WHL KESÄLOMALEIRIT KULMAN TAKANA!

WHL Kesälomaleirit lähestyvät ja paikkoja on vielä jäljellä!

Lue lisää leiriohjelmasta ja ilmoittaudu: http://korttelikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=187

WHL Kesäkiekkoleiri kaipaa vielä lisää uusia innokkaita kiekkotyttöjä- ja poikia. Tule mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan kiekkoa kavereiden kanssa!

Lisää WHL kesäkiekkoleiristä: http://korttelikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=324&Itemid=188

Lisätietoja:

Jenni Pippuri

jenni(at)mahl.fi

0449857242

 
 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Ilmoittautumiset syksyn kerhoihin alkavat kesällä.

KORTTELI UUTISET