WHL LIIKUNTALEIRIT

 

 

 

 MAHL järjestää lasten liikuntaleiritoimintaa kolme kertaa vuodessa: lasten syyslomalla, hiihtolomalla ja kesälomalla. Järjestämme lapsille yleisliikunta- ja kiekkoleirejä Mikkelissä.

 

 WHL SYYSLOMALEIRI

MAHL järjestää syyslomaviikolla maanantaista keskiviikkoon 4-12-vuotiaille lapsille liikuntaleirin Rantakeitaalla. Leirillä opetellaan eri liikuntalajeja, leikkien ja pelien avulla. Leirillä tutustutaan eri peleihin ja lajeihin ja käydään tutustumassa Rantakeitaan viihdeuimalaan. 

 

Lue lisää Syyslomaleiristä: täältä.

 

WHL HIIHTOLOMALEIRI

MAHL järjestää kolme päiväisen hiihtolomaleirin maanantaista keskiviikkoon. Leirillä opetellaan eri liikuntalajeja, leikkien ja pelien avulla. Leirillä tutustutaan eri peleihin ja lajeihin, lasketaan mäkeä ja käydään tutustumassa Rantakeitaan viihdeuimalaan. WHL hiihtolomaleirin päivät maanantaista keskiviikkoon on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille.

Lue lisää Hiihtolomaleiristä täältä.

 

 

WHL KESÄLOMALEIRI

 

WHL KESÄLOMALEIRI on suunnattu 4-12 -vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja tehokkaasti eri liikuntapaikkoja hyödyntäen. Leiripäivät alkavat aamupalalla ja päättyvät välipalaan. Aloitamme leirin klo 9. Päivä päättyy klo 15 ja lapsia voi noutaa klo 16 mennessä. Aamupäivällä tutustutaan leikkien ja pelien kautta yhteen teemalajiin. Lounaan jälkeen on vuorossa toiseen teemalajin tutustuminen. Pienimmille korttelileiriläisille varataan päivälepomahdollisuus. Leirin aikana tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin, leikkien ja pelien avulla.

 

WHL Liikuntaleirien tarkoitus tarjota lapsille turvallinen ja mukava kokemus eri liikuntalajeihin. Monelle lapselle kortteli- tai leiritoiminta on ensimmäinen kokemus seuratoiminnasta, joten aiempi ohjattu laji- tai liikuntaharrastus ei ole pakollista yleisliikuntaleirillä.

 

Lue lisää kesän 2021 liikuntaleiristä täältä.

 

 

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli    

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Tyttökerho / Harrastevoimistelu / Perhekerho 

Hinta: 35€ / kevätkausi

Ilmoittautumislomake

 

Lajikorttelitoiminta | Useampi lähiliikuntapaikka

Hinta 15e/35€ / kevätkausi 

Ilmoittautumislomake

 

Koulujen liikuntakerhot (vain koulun oppilaille!) | Useampi koulu 

Maksuton koulun oppilaille

Ilmoittautumislomake

 

Kesälomaleiri 6.6.-10.6.2022 | Rantakeidas

Hinta 100e

Ilmoittautumislomake

 

KORTTELI UUTISET