NUORET

netti 400 nuoret

 

MAHL aloitti Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä- hankkeen avulla järjestämään toimintaa myös nuorille. Hankkeen aikana nuorille kokeiltiin erilaisia toimintoja, tapahtumia sekä vuoroja, joilla pyrittiin lisäämään nuorten liikuntaa ohjatussa toiminnassa. Hankkeen avulla alkanut nuorten toiminta on pääsääntöisesti pelaamista ja hauskanpitoa harrasteliikunnan periaatteella, tosissaan muttei totisesti.

 

MAHL tarjoaa vaihtoehdon nuorisoliikunnalle ja toivoo että kilpatoiminnan jälkeen nuorilla on vielä mahdollisuus pysyä lajinsa parissa harrastepuolella, samalla myös kokeilla uusiakin lajeja. Unohtamatta toki niitä nuoria, jotka eivät ole koskaan lähteneet seuratoimintaan mukaan ja haluavat pelata eri pallopelejä. Young Guns- toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan eri lajien parissa ja mikäli et ole koskaan harrastanut kyseistä lajia, toimintaan on helppo tulla mukaan ja kaikki pääsevät pelaamaan.

 


Toiminta pyörii avoimilla pelivuoroilla, joihin voi tulla mukaan pelaamaan. Vuorotoiminta on pääsääntöisesti pelaamista ja hauskapitoa. Toiminnan edetessä MAHL järjestää turnauksia, jotka ovat suunnattu nuorille ja tämän jälkeen mahdollisuuksien mukaan pyritään myös järjestämään alueellista pelitoimintaa, niissä lajeissa missä se on mahdollista.

 

Young Guns- toiminta täydentää MAHL "harrasteliikunnan elinkaaren", sillä nuorten 12-17 vuotiaiden toimintaa ei aikaisemmin ole MAHL järjestelmällisesti toteuttanut. Näin MAHL:n toiminnassa on lapsilla suora polku MAHL korttelitoiminnasta nuorten Young Guns toimintaan, jonka kautta on mahdollista päästä pelaamaan MAHL aikuisten sarjapelejä.

 

Tervetuloa mukaan MAHL Young Guns- toimintaan!

 

Lisätietoja Young Guns toiminnasta:

Eetu Sviili

044 985 7929

eetu(at)mahl.fi

 

 

YOUNG GUNS KIEKKO

Tällä hetkellä nuorille ei ole omaa kiekkovuoroa!

 

Kaikille 13-17- vuotiaille avoin kiekkovuoro. Vuorolla voi käydä oman maun mukaan ja maksut perustuvat käytyihin kertoihin. Vuorolla kerätään osallistujalistaa, jonka mukaan vanhemmille lähetetään laskut toimintakauden päätyttyä. Vuorolla pelataan harrastekiekkosäännöin, taklaukset sekä lämärit eivät ole sallittuja.

 

Varusteet: Varusteina kaikille toivotaan täyttä jääkiekon varustepakettia. Mutta alkuun pakollisina kelpaavat, ristikkokypärä, polvisuojat, kaulasuoja, maila, luistimet sekä hanskat. Toiminnan aikana pyritään kaikille hommaamaan täysi varustepaketti, keräysten sekä kierrätyksen kautta.

 

Ohjaajat:

Eetu - 044 985 7929 

Vesa - 044 970 2681

 

YOUNG GUNS SALIBANDY

Kaikille nuorille 12-14- vuotiaille avoin salibandyvuoro. Vuorolle ilmoittaudutaan ennakkoon ja vanhemmille lähetetään laskut toimintakauden päätyttyä (syksy 25€, kevät 35€). Vuorolla on mahdollista kokeilla veskarina oloa, MAHL tuo paikalle maalivahdin varusteet. Myös lainamailoja löytyy. Aijempaa kokemusta lajista ei tarvita.

 

Vuoro järjestetään Rantakeitaalla ma 21.9. alkaen klo 18:30-19:30. Kevätkausi alkaa ma 11.1.2021!

 

Varusteet: Varusteina tulee olla sisäliikuntavarustus. Oma maila mukaan ja suojalaseja suositellaan. Lainamailoja löytyy niitä tarvitseville.

Ohjaaja: Eetu Sviili - 044 985 7929

 

Kausimaksu 25€ / syyskausi (syys-joulukuu) ja 35€ / kevätkausi (tammi-huhtikuu).

Päivä Aika Lähiliikuntapaikka Ohjaaja
Maanantai 18:30-19:30 Rantakeidas Eetu Sviili

 Muutokset mahdollisia!

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautudu mukaan 12-14-vuotiaiden salibandyvuorolle TÄSTÄ!

Laskutus tapahtuu kauden päätyttyä.

 

 

 

 

 

 

KORTTELIKERHOSSA MUKANA

 

       
  mikkeli