KORTTELIKERHO RAITTIISSA ULKOILMASSA
Keskiviikko, 07 Lokakuu 2015 09:23

 

 

Korttelikerho oli ulkoilmassa lauantain korttelikerhossa. Ohjelmassa oli jalkapallo, pesäpalloa ja leikkejä. Mukana valio myrskyn jälkeen oli yhteensä 45 lasta, rantakylän hiekkakentällä. Loistavaa menoa oli kerhossa, muksut opettelivat pesäpallon saloja. Jopa pienemmässä päässä muksut saivat loistavia osumia ja kiinniottoja. Isommat lapset pääsivät jo kokeilemaan pelaamisen riemua pesäpallossa.

 

Hieno ulkoilmakerta, jossa lapset liikkuivat 1,5 tuntia raittiissa keväisessä säässä.

 

LA 10.10.2015 korttelikerho osallistuu koko ryhmän voimin Urpolan lammella järjestettävään Aito Maratoniin. Lasten kanssa kierretään leikkimielinen 2,5 km metsälenkki yhteisporukassa. Metsäretkeä ennen kokoonnutaan leikkimään Urpolan kaukalolle klo 9.30. Lasten kanssa lähdetään kiertämään 2,5 km lenkki yhteisryhmissä, ohjaajien kanssa. Isommat lapset voivat halutessaan kiertää lenkin omaan tahtiin. Ryhmät jaetaan ohjaajien toimesta ennen lähtöä.

 

MAHL haastaa kaikki aikuiset mukaan lenkille, lue lisää aito Maratonista täältä.

 

 

LOKAKUUN OHJELMA

 

 

LA 10.10.2015 - Ulkoliikunta 09:30-11:00 |  Urpolan lampi , urpolan koulun kenttä.

» Aito Maraton, leikit ja pelit.

» Ulkoliikuntavaatteet sään mukaan - muista juomapullo.

» Kokoontuminen urpolan koulun kaukalolla klo 9.30.

 

LA 17.10.2015 ja 24.10.2015 korttelikerho huilaa syysloman kunniaksi. 19.-21.10.2015 MAHL järjestetään WHL syyslomaleirin, lue lisää.

 

 

Korttelikerhopäivinä lapsi tulee toimittaa liikuntapaikalle. Ohjaajalla tai sisäliikuntapäivänä salin ovessa on osallistujalista, johon tulee merkata paikallaolo. Listassa on varattuna tila myös tutustujille ja uusille korttelilaisille. Näiden osalta tulee ilmoittaa osallistujan nimi, syntymäaika, sekä huoltajan yhteystiedot. MAHL Korttelikerho on vakuuttanut kaikki korttelilaiset tapaturmavakuutuksella.

 

WHL SYYSLOMALEIRI

 

 

KORTTELIKERHO - MITÄ SE ON?

Moniliikuntakerho - Korttelikerho jatkaa toimintaansa lauantaiaamupäivisin Rantakylän kaupunginosassa. Kerho on tarkoitettu 4-12 vuotiaille liikunnasta innostuneille nuorille. Liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kilpailuja järjestetään lauantaisin Rantakeitaan liikuntasalissa, sekä Rantakylän lähiliikunta-alueella, alkaen 19.9.2015 ja päättyen 7.5.2016 (HUOM! Syys-, joulu- ja hiihtoloma lepäillään).

 

Korttelikerhon joka lauantainen järjestämisaika on kello 09:30-11:00 (lapsen tulee olla liikuntapaikalla viimeistään 09:30 ja hänet voi noutaa 10:30 alkaen). Rantakylässä ja Urpolassa liikutaan samanaikaisesti. Teemapäivinä Rantakylän ja Urpolan korttelilaiset kokoontuvat yhteiseen paikkaan, teemapäivinä nähdään mm. Jäähalli, Keilahalli, Uimahalli ja hiihtopäivät.

 

MAKSU:

Syyskausi 19.9.-19.12.2015 | 20 euroa - 13 korttelitapahtumaa
Kevätkausi 2.1.-7.5.2016 | 30 euroa - 16 korttelitapahtumaa


*Korttelikerhotoimintaan tutustuminen on maksutonta. Lapsi voi tutustua kahteen tapahtumaan maksutta, korttelikausimaksu toimitetaan huoltajalle sähköpostitse. Kesken toimintakauden mukaantulo huomioidaan syys-/kevätkausimaksussa.

 

KERHOPAIKAT:

 

RANTAKYLÄ (Rantakeitaan liikuntasali ja lähiliikuntapaikat) | Lisätietoja, Tuomas Anttonen, tuomas(at)mahl.fi, 0458726800

 

 

ILMOITTAUTUMISET:


TÄÄLTÄ, tutustu myös lain edellyttämään rekisteriselosteeseen TÄÄLTÄ.

 

KERHOJEN VAKUUTUSTURVA JA VARUSTEET

 

MITÄ MAKSU PITÄÄ SISÄLLÄÄN:
-Vakuutusturvan ohjattujen tapahtumien ajan.
-Laji- ja liikuntaohjauksen. Kerhopäivissä ohjaajina toimii riittävä määrä aikuisia, sekä 12-18 -vuotiaita apuohjaajia.

 

VARUSTUS:
Sisäliikuntapäivänä mukaan tulee varata sisäliikuntakelpoiset vaatteet, sekä vaaleapohjaiset kengät tai jumppatossut. Ulkoliikuntapäivänä mukaan tulee varata sääoloihin soveltuvat ja säänkestävät vaatteet, sekä juoksuun ja liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Juomapullo ja pyyhe. Omien pelivälineiden mukaan ottaminen on suotavaa, kyseisen lajiteeman mukaisesti.

 

LISÄTIETOJA:

 

Tuomas Anttonen       

tuomas(at)mahl.fi

0458726800

Pasi Pippuri

pasi(at)mahl.fi

0407710520

 

 

 

 

 

ILMOITTAUDU KORTTELITOIMINTAAN

Perhekerho (3-10-vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Pienten lasten perhekerho (1-6-vuotiaat ) | Sairilan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Monilajiliikuntakerho (6-12 vuotiaat) | Rantakeidas

Ilmoittautumislomake

 

Tyttökerho (4-12-vuotiaat) | Launialan koulu

Tällä hetkellä kerho täynnä!

 

Korttelisäbä/perhesäbä (3-12-vuotiaat) | Useampi lähiliikuntapaikka

Ilmoittautumislomake

KORTTELI UUTISET